Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای اطمینان از دستیابی به اهداف جهانی در راستای ریشه‌کنی جذام تا سال ۲۰۲۰ میلادی بر تقویت و افزایش برنامه‌های ملی در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، بیانیه اخیر سازمان جهانی بهداشت با هدف یادآوری رنج مبتلایان به این بیماری قابل پیشگیری و درمان به جهانیان منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جذام به عنوان یک مشکل بهداشت عمومی ریشه کن شده در ۱۸ سال پیش در جهان شناخته می‌شود.

یک پزشک سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: با این وجود اکنون این واقعیت تلخ وجود دارد که از هر ۱۰۰ بیمار مبتلا به جذام ۹ نفر کودک هستند و این در حالی است که دنیا ابزار، داروهای مناسب و سیاست‌های لازم را برای مقابله با این بیماری دارد ولی ما هنوز در تشخیص به موقع این بیماری به ویژه در میان کودکان ضعیف عمل می‌کنیم.

این پزشک در ادامه بیان کرد: شیوع جذام در میان کودکان برخی جوامع نشان می‌دهد که انتقال این عفونت هنوز ادامه داشته و تلاش‌ها برای تشخیص به موقع ناکافی بوده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان جهانی بهداشت، گزارش‌های بدست آمده از ۱۴۵ کشور عضو این سازمان نشان می‌دهد که از مجموع ۲۱۶ هزار و ۱۰۸ مورد جدید تشخیص این بیماری در سال ۲۰۱۶ میلادی ۱۸ هزار و ۴۷۲ مورد در کودکان بوده که این آمار چیزی حدود ۹ درصد از موارد جدید گزارش شده سالانه را شامل می‌شود.

جذام یک بیماری قابل درمان بوده و درمان آن در مراحل اولیه از معلولیت‌های بعدی جلوگیری می‌کند. داروهای این بیماری بطور رایگان از سال ۲۰۰۰ بین تمام بیماران جذامی در سراسر جهان تحت پوشش سازمان جهانی بهداشت، توزیع می‌شود. این داروها یک راه درمانی ساده ولی موثر برای انواع مختلف جذام محسوب می‌شوند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۸۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد

سازمان بهداشت جهانی از مستند کردن ۴۴۳ حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات بهداشتی غزه خبر داد.

به گزارش مشرق از الجزیره، سازمان بهداشت جهانی طی پیامی در ایکس(توئیتر سابق) اعلام کرد که ۴۴۳ حمله رژیم اشغالگر به تاسیسات بهداشتی و کارکنان حوزه بهداشت را از زمان شروع جنگ غزه، مستند و ثبت کرده است.

این نهاد بین المللی، همچنین از کشته شدن ۷۲۳ نفر و زخمی شدن ۹۲۴ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به تاسیسات بهداشتی خبر داد.

براساس این گزارش، در نتیجه حملات رژیم اشغالگر به غزه، ۱۰۱ مرکز درمانی و ۱۰۶ آمبولانس از بین رفته اند.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که ابعاد خسارت های وارده به برخی از تاسیسات بهداشتی و درمانی غزه مثل بیمارستان «ناصر» در خان‌یونس، هنوز کاملا برای این سازمان روشن نیست.

ارتش رژیم اشغالگر در ماه فوریه، بیمارستان ناصر را محاصره و به آن حمله کرد که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از بیماران و کادر درمان این بیمارستان و ویرانی بخش هایی از این مرکز درمانی شد.

براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حداقل ۳۰۰ کودک و بیمار کشته شده در حمله صهیونیست ها، در گورهای دسته جمعی کنده شده توسط امدادگران، در بیمارستان ناصر دفن شده اند.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟