Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، طبق مطالعه ای که در Nature منتشر شده است ،13 مورد از این داروها در دوزهایی که بعید است خطراتی برای بیماران مبتلا به کرونا در پی داشته باشند اکنون مورد استفاده قرار می گیرند.

 

1-کلوفازیمین

کلوفازیمین در درمان جذام به عنوان انتخاب دوم، از جمله درمان جذام‌مقاوم به داپسون مصرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جذام لپروماتو و جذام لپروماتوزی که توسط اریتماندوزوم لپروزوم عارضه‌دار شده باشد نیز تجویز می‌شود.

 

 

2- تتراندرین

تتراندرین با فرمول شیمیایی C38H42N2O6 یک داروی بلوک‌کننده کانال کلسیم است. این دارو در واقع مشتق کلروکین است ، یک شکل قدیمی از داروی بحث برانگیز مالاریا هیدروکسی کلروکین.

 

3-آپیلیمود

آپیلیمود برای معالجه بیماری های خود ایمنی و سرطان در حال توسعه است. این دارو برای درمان بیماری کرونا و آرتریت روماتوئید هم مورد استفاده قرار میگیرد اما همچنین توانایی کار در برابر سرطان و ویروس ها را نشان داده است.

 

4- ONO 5334

مانند تتراندرین این دارو نوید جلوگیری از ورود ویروس به سلول را نشان می دهد.

 

5-رمدیسیور

یک داروی ضد ویروس جدید از خانواده آنالوگ‌های نوکلئوزید است. این دارو را شرکت دارویی گیلیاد جهت درمان بیماری ویروسی ابولا و عفونت‌های ویروس ماربورگ ساخت، اما به‌تدریج مشخص گردید که خاصیت ضد ویروسی علیه سایر ویروس‌های تک‌رشته‌ای RNA نظیر ویروس سین‌سیشیال تنفسی، ویروس خونین، ویروس تب لاسا، ویروس نیپا، ویروس هِـندرا و خانواده کروناویروس‌ها (شامل کروناویروس مرس و سارس) هم دارد.

 

6-استمیزول

یک نوع داروی آنتی هیستامین نسل دوم است که زمان اثر طولانی داشت. آستمیزول در سال ۱۹۷۷ توسط داروسازی جانسن معرفی گردید. این دارو از بازار بسیاری از کشورها به دلیل عوارض جانبی نادر اما بالقوه کشنده خویش خارج شده‌است.

 

7- MLN-3897 - یک داروی آزمایشی برای معالجه بیماری های استخوانی و التهابی به شمار می رود. این ترکیب دارای اثرات ضد ویروسی مرموز است.

 

8- الیپیپرازول - یک داروی ضد روان پریشی در آزمایشات فاز 2؛ مشخص نیست که چرا اثرات ضد ویروسی داشته است.

 

9- SDZ-62-434  یک داروی سرطان در مطالعات فاز 1 ؛ این دارو مزایای بالقوه ای را در برابر ویروس نشان داده بود ، اما ساز و کار نامشخص است.

 

10-YH-1238 - این ترکیب برای درمان زخم معده طراحی شده است.

 

11-DS-6930 - دارویی در مراحل اولیه توسعه برای درمان دیابت قندی.

 

12-N-TERT-BUTYLISOQUINE GSK369786 - داروی دیگری برای درمان بیماری مالاریا که در حال توسعه است.

 

13-R 82913 – یک ترکیب دارویی برای درمان HIV یا همان ایدز. چندین داروی اچ آی وی راهکارهایی برای درمان کرونا نشان داده است اما در آزمایشات ناموفق بوده است

 

14-VBY-825 - دانشمندان در حال کار بر روی این ترکیب برای درمان کرونا هستند.

 

15- کلروستیریل - یکی دیگر از داروهای ضد روانپریشی ، این دارو هنوز در آزمایشگاه ها قرار دارد و آزمایشات بالینی را آغاز نکرده است.

 

16-AMG-2674 - دانشمندان هنوز در حال آزمایش روی این ترکیب در آزمایشگاه هستند اما معتقدند این می تواند یک روش درمانی برای کرونا باشد.

 

17-KW 8232 - این ترکیب برای درمان پوکی استخوان مورد بررسی قرار می گیرد اما در مراحل اولیه توسعه است.

 

18-MDL 28170 – دارویی که برای آلزایمر ساخته شده به نظر می رسد می تواند مانعی برابر ویروس کرونا در بدن باشد.

 

19- SB-616234-A - هنوز مشخص نیست که چگونه این دارو ممکن است ویروس کرونا را از بین ببرد.

 

20- SL-11128 - این ترکیب خصوصیات ضد سرطان را در آزمایشگاه نشان می دهد ، اما وارد آزمایشات بالینی نشده است.

 

21-Z LVG CHN2 - اگرچه برای درمان عفونت های باکتریایی طراحی شده است اما به نظر می رسد داروی بالینی نیز مانع از ورود ویروس کرونا به سلول ها شود.

 

Nature / مترجم: هیلدا حسینی خواه

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دارو کرونا کرونا برای درمان ضد ویروس یک داروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان

به گزارش خبرنگار مهر، «بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر حادثه یا بیماری در هفت سال زندگی بچه ها رخ دهد، در بقیه عمر او باقی می ماند و می‌تواند سلامت او را مختل کند و به همین خاطر و بنابر پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیات دولت طرحی به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان در مراکز دولتی داده شود تا سلامت کودکان تامین شود و این مصوبه، به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان، داروی مورد نیاز را تامین کنیم؛ لذا در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم اما تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص بدهد.

وی ادامه داد: کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌کنیم.

در حال تکمیل…

کد خبر 6093984

دیگر خبرها

  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان