Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@15:39:31 GMT

تاثیر داروی جذام در درمان کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۹۸۱۶

گروهی از محققان موسسه پزشکی سنفورد آمریکا و دانشگاه هنگ‌کنگ در مطالعه‌ای مشترک دریافتند داروی جذام می‌تواند در درمان کرونا موثر باشد. ناطقان: سارس-کووید ۲ ویروسی است که باعث ایجاد ویروس کووید-۱۹ می‌شود؛ این سومین سده است که از اواخر قرن ظهور کرده است. تاکنون دارو‌های متعددی برای این بیماری معرفی شده است که در مقابله با ویروس کرونا موثر بوده‌اند که کلوفازیمین نیز یکی از آن‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در مطالعه‌ای که محققان موسسه پزشکی سنفورد آمریکا و محققان دانشگاه هنگ‌کنگ به طور مشترک انجام دادند، به اثربخشی داروی کلوفازیمین در درمان کووید-۱۹ پی بردند.

در این مطالعه محققان، کلوفازیمین را به همستر‌های دارای سارس-کووید ۲ به سایر همستر‌هایی که هنوز ویروس ندارند، تجویز کرده و سپس آن را برای درمان بیماران مبتلا به کرونا مورد استفاده قرار دادند. پس از مصرف دارو ریه‌های هر دو گروهی که محققان به آن‌ها کلوفازیمین تجویز کرده بودند، درگیری کمتری را تجربه کردند. این دارو همچنین از بروز التهاب کشنده‌ای معروف به «طوفان سیتوکین» که معمولا تحت این شرایط اتفاق می‌افتد، جلوگیری کردند.

بر اساس گزارش دکتر رن سان، نویسنده ارشد مطالعه از دانشگاه هنگ کنگ، حیواناتی که کلوفازیمین دریافت کردند، آسیب ریه و بار ویروسی کمتری داشتند؛ علاوه بر مهار ویروس، نشانه‌هایی وجود دارد کهحاکی از آن است که این دارو همچنین پاسخ میزبان به ویروس را تنظیم می‌کند که وظیفه کنترل بهتر عفونت و التهاب را بر عهده دارد.

این مطالعه نشان داد کلوفازیمین با جلوگیری از ورود ویروس به سلول‌ها و ایجاد اختلال در تکثیر RNA ویروس با کووید-۱۹ مبارزه می‌کند. این دارو برای درمان جذام استفاده می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: داروی جذام ، تاثیر ، درمان کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: داروی جذام تاثیر درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر سبزعلیپور، مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه در حاشیه بازدید از داروخانه‌های سطح شهرستان پارس آباد گفت: در این بازدیدها، مقادیر قابل توجهی داروی قاچاق و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد که پرونده تخلفات این داروخانه‌ها جهت رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال می‌شود.
وی با تاکید بر حضور فعال مسئول فنی در داروخانه‌ها و اطلاع رسانی‌های مکرر نسبت به اصالت سنجی دارو‌ها و فرآورده‌های سلامت محور در سامانه TTAC اظهارداشت: در صورت مغایرت اطلاعات سامانه TTAC و موجودی فیزیکی داروخانه، ضمن قطع سهمیه، موضوع در کمیسیون قانونی ماده ۲۰ دانشگاه مطرح خواهد شد.
مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه بیان داشت: انبار دارویی داروخانه‌ها بایستی طبق آیین نامه و ضوابط به معاونت غذا و دارو معرفی و تاییدیه‌های لازم از سوی موسس اخذ شود.
رعایت اصول علمی و فنی در ساخت دارو‌های ترکیبی و همچنین ارجاع بیمار به پزشک مربوطه از دیگر موضوعات مورد تاکید مدیر داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بود.

دیگر خبرها

  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند